Alexa Chung taler om shopping

Alexa Chung taler om shopping

Alexa Chung taler om Williamsburg og hvilke butikker hun helst shopper i. Så taler hun om sin stil, og hvad hun bestemt ikke vil klæde sig i. Synes hun er så naturlig, og elsker (for det meste) hendes stil.

29. NOV. 2010

Billige Essie Negelak

Lidt mere om neglelak 😉 Faldt lige over et indlæg af Sara fra You blush blog, og synes lige jeg ville dele hendes tip med jer.
På hjemmesiden Nice Hair kan man købe Essie neglelak til kun 79 kr. Men porto koster 49 kr, og gratis ved bestilling over 499 kr. Men hvis man køber 2 essie har man allerede sparet penge, eller nogle af alle de andre skønheds produkter de har!! Men billigt er det bestemt. Jeg har længe godt kunne tænke mig at prøve en, da jeg normalt mest heller til chanel. Det skal i hvert fald være en af deres pastel rosa farver..

bloglovin

28. NOV. 2010

(Jule) Stemnings billeder fra igår..

Jeg elsker bare jul, og må sige det er lidt svært her i 17-20 graders varme at mærke julestemning og hygge.. Så når mørken falder på ved 18 tiden, og temperaturen så langsomt falder til 10 grader, hjælper det lidt på det 🙂 Min nye lyskæde, som altså er finere i virkeligheden end på billedet.. Og mine ikea lysestager og julemanden hehe 🙂 Jeg vil vildt gerne lave dekorationer, bage småkager, gå til juleudstilling, pynte op osv osv som da man var barn. Men virker ikke til de gør meget ud af julen her i Spanien? 🙁 så det må nok vente til jeg flyver hjem til jul ca d 18 december!! Fortsat hyggelig 1 advent, Hilsen Ditte-julegris 😀

bloglovin

27. NOV. 2010

Depend neglelak

Jeg fik jo denne neglelak i mit costume blad, og her er resultatet af den. Egentlig er jeg ikke så vild med de neglelak fra depend, da jeg synes kvaliteten er lige så god som den er værd. Nemlig 20 kr. Når jeg først er blevet solgt til chanel, og har prøvet hvordan en kvalitets neglelak er/ser ud/føles, så er intet andet bare godt nok.. Kender i det? Jeg mener ikke altid at den dyre udgave af ting er bedst, men lige her er jeg overbevist. Men farven var nu pæn nok, anderledes end de andre jeg har. Så skal nu nok få brugt den engang imellem, men tror ikke jeg selv går ud og køber en ny farve. Hvad er jeres erfaring? Har i en ynglings?

Sund mad

Her for et par dage siden inden jeg fløj tilbage til Spanien, lavede min mor lidt sund lækker mad. Og det gode ved det er at det mættede enormt meget, og bestod kun af grønt og hakket oksekød. Kåldolmer hedder det vidst også??

Store kål blade kogt kort i vand, hakkekød med krydderrier i, og lukket med pinde eller mad-snor. Derefter steges på panden i ca 10-15 min.
Det grønne ved siden af bestod af rodfrugter, rosenkål, frisk rødbede, banan og gulerødder. Alt skæres i stykker, og svitses i olie i 10 min ca. Banann forsvinder min gør at alt smager en smule sødt, og det samme gør rødbeden.
Super lækkert, farverigt og meget sundt 🙂
A little healthy food my mom made the other day, only vegetables.
 

26. NOV. 2010

Zara sko og støvler

Har før blogget om nogle støvler i rulam/brun-beige fra zara. Nu sad jeg så lige på zara´s hjemmeside som endelig virker på min computer. Og der var de, og nogle sorte støvler som jeg måske hælder mere til nu..? Tror også de klarer regn og sne bedre end de brune. Og jeg vil nok bruge dem mest når jeg er hjemme i dk. Det som undre mig er at alle de sko jeg har set på eller købt, er billigere her i Spanien end i Danmark. Og mellem 100-200 kr pr par. Jeg havde det lidt på fornemmelsen, men var ikke sikker.. Men godt for mig!! 🙂 hehe. Så har jeg jo købt ballerina udgaven af disse fine sko, og savler simpelthen bare over dem med hæl.. Hvad synes i om mine favoritter?? Se flere sko på direkte link her.

25. NOV. 2010

Afsted mod Alicante..

Nu kom jeg op kl 5.30, har sovet mega dårligt, men gør jeg altid fordi jeg selvfølgelig glæder mig til at komme ned til min kæreste. Men mest fordi jeg er bange for at sove over mig.. Men det gik fint, trods ret meget sne vejr. Flyet blev også en halv time forsinket fordi de skulle vaske/spule sneen af med denne maskine, og dække den med lyserødt “vand”?? Garanteret noget frost-beskyttende noget, men har jeg godt nok aldrig set før!! Så fik jeg spist en sandwich til 65 kr og en cola til 20 :-0 og det nye costume med depend neglelak gratis. Nu er jeg fremme, og tæt ved Alicante by, og her er 18 grader skønt!! 🙂

Now I got on my plane to my boyfriend in Alicante. A little kaos in the airport as you can see, but I got here and its wunderfull 18 degrees 🙂

24. NOV. 2010

Nye sko..

…Eller jeg fik dem af min veninde.. Synes bare de er så cool med snørre, læder og hæl.. Nu har jeg nemlig brugt mest mine penge herhjemme på tog billetter, mad og hygge. Så har ikke rigtig shoppet, kun blade, rugbrød og the som man ikke kan få så meget af dernede.. Nu skal jeg i bad og se Hollywood fruer bagefter. God aften 🙂

Sidste dag i Danmark….

Eller lige i denne omgang i hvert fald… Nu skal jeg jo flyve i morgen tidlig tilbage til Spanien, og kommer så tilbage om 3 uger, nogle dage før jul.. Så jeg synes bare det er så hyggeligt at det har sneet, så har har nået at julehygge lidt med familie og veninder 🙂 Jeg er nemlig total jule-glad og da jeg først kommer nogen dage inden jul, og det bestemt ikke kommer til at sne i Spanien så passede det mig helt perfekt. Så i dag var fjolle dag med min skønne-skøre veninde 😉 Nu skal jeg pakke det sidste og gøre klar til at stå op 5.30 i morgen tidligt puhh…

Last day in Denmark before i go back to Spain. Love that i got to see the snow and have some nice day with friends and family.

21. NOV. 2010

Togtur og Magasin blad

Er på vej med toget ned til min far der bor på falster. Så sidder her og keder mig og læser Magasin og Illum julekatalog 🙂 Jeg ønsker mig det hele!!! hehe.. Nu skal jeg bare derned og hygge, og måske tage en lille lur, det blev nemlig til vino og derfor lidt sent igår. Men super hyggeligt.. Fortsat god søndag tøser..

20. NOV. 2010

Igår hos min veninde

Der gik rimelig meget katte-leg i den igår, og mit dagens blev ikke så meget andet end mig der legede med de 3 søde killinger. Jeg Æælsker jo katte, så det var rigtig hyggeligt at se dem inden de snart skal væk til deres nye familie. Nåh men lige et af håret så godt man nu kan se det, er i hvert fald blevet ret glad for det. Nu skal jeg hygge hos min mor med mine brødre, og spise dejlig mad.. Som vidst er dejlig sundt denne gang 🙂 Bagefter skal jeg hjem til min veninde og drikke lidt vin. God lørdag..

19. NOV. 2010

Dagens

Lige et dagens på vej ud af døren, og gæt hvad jeg ellers fik lavet?? 😀 Man ser bare skøn ud når man sidder under maskine og med klister i håret.. Men dejligt, for nu ser jeg helt normal ud igen.. Blondie!!! Kommer lige et billede med resultatet senere eller i morgen. Er virkelig glad for at farve bunden i stedet for striber som jeg altid har fået lavet. Kan varmt anbefales til andre meget lyshårede piger 😉 Nu skal jeg hjem til en veninde, som har 3 små killinger jeg ikke har set.. Skøn mad, killinger, vild med dans og min søde veninde. Bliver en god aften. Vi ses piger…

17. NOV. 2010

Hjemme igen..

Lige et grimt dagens fra igår og lufthavnen i Madrid. Kedede mig godt nok i de 4 timer jeg måtte vente i lufthavnen på det videre fly til Kastrup. Ellers har jeg fået set min dejlige nevø som er vokset en del og skal nu hygge videre med veninder, og en jeg ikke har set i 5 måneder da hun også har været væk som guide.. Men her er godt nok lidt køligt, her i Dänemark.

 

15. NOV. 2010

Så er der pakket

Endelig pakket færdig, og shit en masse ting jeg pakker hver gang. Men til mit forsvar, har jeg hørt det skulle være ret koldt derhjemme 😉 så tykke trøjer, støvler osv fylder jo en del. Nu skal jeg bare hygge lidt med kæresten inden jeg flyver hjem til min familie og venner i morgen. Ihh glæder mig til at se dem alle, og især min dejlige lille nevø!! Jeg flyver kl 7 i morgen tidlig fra Alicante, så vi skal nok kører hjemme fra ved 4 tiden, så går ikke mange timer inden jeg skal putte-sove 🙂 see you on the other side hehe…

14. NOV. 2010

Dagens med lastbil

Denne lastbil synes min kæreste var virkelig sej, fordi det er en slags de ikke kører med i nordeuropa (eller noget ikk… :)) Jeg synes nu mere den ligner sådan en fra Jeepers Kreepers eller hvad den scary movie hedder? Udover solen blænder for mig, så er jeg iført mit nye dejlige halstørklæde fra zara og de (halv)nye ballerinaer jeg købte for et par uger siden..

bloglovin

Ønske samling…

En kendt blogger The Blonde Salad fra Italien viste forleden sin skosamling, som jeg må indrømme gør mig grøn af misundelse.. Alt fra Louboutin til Prada til Gucci osv osv. Og det er vidst kun hendes sidste års samling, du ved, hvad der lige er moderne NU! Skal så siges hun (ellers hendes forældre/kæreste) har røven fuld af penge.. Hun går kun i designertøj, men er dygtig til at style og får taget en masse smukke billeder.. Bestemt et besøg værd. Se mere og resten af skoene her.

bloglovin

13. NOV. 2010

Mine køb fra igår

Her er så hvad jeg købte igår, mine højt elskede og ønskede sorte ballerina sko og et strik-halstørklæde begge fra Zara, en sort hue fra h&m, et par øreringe fra en butik der hedder Bershka og undertøj fra h&m.

Ved jeg kommer til at bruge de sko rigtig meget, for elsker når der lige er en ekstra detalje på ballerinaer. Og de sten er bare for flotte.. Mine fødder bliver bare så fine 🙂 Det sidste billede er en strik jeg prøvede men ikke passede, men et nr stører og den er på min ønskeseddel!!

Denne strik var lige kort nok på ærmerne, så tænker jeg skal bruge en størrelse stører og så funker det måske. Den er i hvert fald rigtig fin og hyggelig, og kun 24 € hvilket jo er ingenting – 180 kr ca. Så den skal jeg lige holde øje med i en anden Zara.

bloglovin

12. NOV. 2010

Dagens 121110

Var lige i center i dag og handle lidt, og selvfølgelig i Zara. Jeg vil sige jeg er ikke så vild med moden og butikkerne her i Spanien…? Tøjet ser meget billigt ud og skoene er lavet af plastik. Derfor er Zara en klar vinder hvis vi skal nogen steder hen.. Så var jeg lige i et supermarked, og fik er kæmpe chok!! Der lå en lille baby-pattegris pakket ind i tæt plastik MED hoved og det hele, en rigtig Hel ligge gris. F*** det var klamt, jeg har aldrig set noget lignende! Eller jo en død kat og hund på krog i Kina.. Skumle madvaner siger jeg bare!!!!

Her er så mit dagens (fra idag) taget i Zara hvor jeg troede der var god lys.. Hmm.. Lovede egentlig et bedre dagens ikk? Fik også købt lidt, det viser jeg i morgen..

11. NOV. 2010

Dagens

Undskyld det dårlige dagens, og med dårlig mener jeg mig der ser syg og kedelig ud, og dårligt da det er taget i et hjørne med min mac. Ja havde ingen fotograf tilstede, og synes jeg ville fejre at jeg skulle udenfor en dør for første gang i dage.. Lavede så ikke så meget spændende andet end at handle og sådan. Har ingen stemme tilbage (nu på min 10 dag med hosten osv) men det virker nu til det går i den rigtige retning wuuuhhuuuuuu!!! 🙂 Skal nok få taget nogle bedre billeder og sætte ind.. Nu vil jeg lave min 189 kop the og slappe lidt til tv..

9. NOV. 2010

Illum Julemagasin

Selvom jeg ikke kan tage et smut forbi og hente et katalog, så glæder jeg mig til om en uge hvor jeg kan. Der flyver jeg nemlig hjem i 10 dage for at se familie og venner lidt, og rigtig hygge.. Og selvom det her jule-halløj altid starter (for) tidligt, så elsker jeg julen og har altid dette katalog afkrydset med alle de ting jeg ønsker mig. Ønsker mig til kosmetik eller gavekort, for det er svært at forklare at man ønsker sig “dén der bluse i sort med sådan og sådan…” Og da ingen i min familie gider give gavekort, skal jeg komme med konkrete “nemme” ønsker.. Det minder mig om at jeg skal lave en ønskeseddel, bliver punket for den allerede hehe.. Hvad ønsker i jer??

bloglovin

Coco Rocha in Vogue

Faldt over disse billeder på bloggen Model Whispers som selv har lånt billederne fra Vogue. De har lavet en artikel om Coco Rochas lejlighed på Manhatten, hvor hun bor sammen med hendes mand. Smukke billeder, og skønt smikeskab med en hel del Rimmel produkter..

bloglovin

8. NOV. 2010

Mandags hygge??

Her ligger jeg så, stadig syg og hoster mine lunger ud!! Tror jeg smutter til lægen når min kæreste kommer tilbage, for har taget medicin og intet hjælper..
Lige nu befinder jeg mig i Albacete, 250 km fra Madrid og 160 fra Alicante. Her stormer det helt vildt, der flyver sand rundt som en tornado, små buske der triller rundt på vejene og vores tv virker ikke!! 🙁 Så nu står min senge-syge-hygge (hvis man kan kalde det dét når man har det af lort) på min bærbar, og lidt serier.. Gossip Girl og evt Projekt Runway.. Her er et par billeder fra forskellige dage, en hyggelig gade, Mange tørrede skinker hehe, storm billede (så godt jeg ku fange det ud af vinduet) og Tyren, som står rundt omkring langs motorveje.
Det bliver desværre ikke så spændende et indlæg da jeg bare ligger i sengen, og derfor ikke ser så meget. Men glæder mig til at blive rask og komme ud igen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *