Bobby

Dagens med Bobby

Et dagens fra igår hvor vi gik tur i en park med Bobby. Lad jer ikke narre af den store hund, han er meget sød og kærlig 😉 Det var sen eftermiddag, og jeg kunne sagtens have en kort jakke på helt uden at fryse. Vejret opføre sig meget mærkelig, men måske det er normalt når det er forår. Sne den ene dag, sol og t-shirt den næste, ja jeg håber nu mest på det sidste bliver ved!!

Jeg har mine grønne bukser fra Zara på, som jeg bruger en del. De er rigtig behagelige og tilpas afslappede når jeg lige er i humør til det. Top fra By Malene Birger, Jakke fra h&m, sko fra Zara.
 

30. MAR. 2011

Den der Essie lak

Jeg fik jo denne Essie – Island Hopping i fødselsdags gave, hvor jeg også havde den på (nederste billede som jeg har vist i dette indlæg) fik et par spørgsmpl hvilken det var rundt omkring i forskellige indlæg, og har vidst heller ikke fået vist den rigtigt? Det er i hvert fald en af mine ynglings farver lige pt, så synes den fortjente at blive rigtig vist frem 🙂
Øverst på billede fra i dag, og nederst fra min fødselsdag. Jeg skal helt klart have et par Essie lakke mere, og gerne æsken med 4 mini som hedder “Snow Princess”.

28. MAR. 2011

Hvis bare jeg havde…

Jeg brænder virkelig efter en lækker taske man kan bruge hver dag, og mange år frem. Men da jeg desværre ikke har så mange penge pt, må det vente lidt! Indtil da har jeg drømt om denne Proenza Schouler taske, som koster mere end 10.000 kr.. Hmm, ikke i år 😉
Så kunne man jo i stedet købe denne (også skønne) taske fra Topshop, til kun en brøkdel af pengene. De minder da en del om hinanden ikk? Og måske det slukker drømmen for en stund?
Farven passer også perfekt til sommer, og til at give lidt farve i et mørkt sæt om vinteren.
Overvejer stærkt, der er dog ingen Topshop her i Spanien (tror jeg) så må købe den når jeg er hjemme, eller bestille den på nettet.

27. MAR. 2011

Min YSL foundation

Jeg fik nogle forskellige produkter af min veninde da jeg var hjemme i Danmark (som jeg også nævnte her) og denne YSL foundation var en af dem. Den var helt ny, og noget hun ikke brugte, så var ikke sikker på om farven passede mig. Men jeg er faktisk helt vild med den 🙂
Den er meget tynd i konsistensen og derfor nem at smøre ud. Jeg bruger altid kun en smule ved øjnene, næsen og ellers lidt bredt ud i ansigtet. Så det er nemt at bruge kun en lille smule da det nemt fordeler sig. Farven var også perfekt, den hedder “Teint De Jour” farve nr 2.
Ellers bruger jeg normalt min Estée Lauder Double Wear Light i farven Intensity nr 2.0. (som vist på billedet nedenunder, sammen med min den grønne creme “DayWear Plus” der “bare” giver glød). Den er også fantastisk, dog lidt tykkere.. Og måske til at dække lidt bedre på de dage man føler ens hud ser trist ud. Se mere her.

26. MAR. 2011

Min dag i Toledo

Jakke og bluse: h&m, bukser: bik bok, balerinaer: zara, bælte: Gucci. Taske: Louis Vuitton.
 
Jeg var jo så i Toledo igår med min kæreste, og heldigvis holdt vejret sig tørt så længe! Det er godt nok lang tid siden jeg har set noget så flot, hvor byen minder mig meget om Venedig – bare uden kanaler 😉 Jeg har læst mig frem til at byen skulle have været Spaniens hovedstad for 1000-1200 år siden, hvor mennesker med alle religioner levede fredeligt sammen i klippebyen. Der er derfor måde moske, kirke og synagoge. Vi var nu ikke inde nogen steder, men gik bare rundt i gaderne og kiggede på byen og nød udsigten. Rigtig romantisk 😉

Torvet som vidst var lidt samlingsplads for mange. Bla med en Mc Donalds, restauranter og caféer.

En af de enorm mange gader, det var god træning for benene da det hele tiden gik op og ned.

Special butik med spanske oste, vin, skinke, nødder, chokolade m.m.

Øhm vidst nok en kirke hehe, vi ville ind men måtte ikke – tror der var lukket.

Okay glem lige mit bøvede ansigt og dobbelthage haha, ville egentlig vise negelak (chanel-black pearl), ring og solbriller: h&m, øreringe: købt på Teneriffe.

Igen en af de mange snørklet gader taget ud fra torvet.

Håber ikke i keder jer af min Toledo billedspam 😉 det var bare så fantastisk flot. Ærgerligt jeg ikke fik taget et billede udenfor byen så man tydeligt kunne se hvordan den ligger på en klippetop. Men skidt!

God lørdag allesammen. Har været ude og løbe og skal bare i bad nu, fryser!!

25. MAR. 2011

Toledo

For nogle dage siden kørte vi hurtigt forbi byen Toledo, som ligger 80 km fra Madrid. Det er en by som ligger på en klippetop med vand hele vejen rundt, og mur rundt om hele byen. Det er noget af det sejeste jeg længe har set, og selvom min kæreste ikke har så mege tid, har jeg fået ham overtalt til en tur derhen i dag. Så venter kun på han er færdig med det han skal, så vi kan køre. Så får i forhåbentligt en masse flotte billeder senere, eller i morgen.
Today I go to the city Toledo, which i saw the other day. A really amazing city, I hope I follow up with pictures later 🙂

24. MAR. 2011

Månedens blog

 
Det er efterhånden lang tid siden jeg har fremhævet en blog, jeg synes er ekstra værd at tjekke ud 🙂 I er nok en del der kender den, men til jer der ikke gør, skulle i kigge forbi bloggen blog-land.dk. Det er en pige ved navn Trine der står bag, og hun skriver så hver dag om en ny blog hun mener har noget helt særligt. Det er alle slags blogge, mode, livsstil, mad osv.
Jegelskermode.dk har lavet et interview med Trine om blog-land.dk, se her.
Jeg elsker at opdage nye blogge, og hver dag kan jeg så det på blog-land.dk. Og det er hver gang nogle virkelig fede blogge fra rundt om i verdenen, som jeg sikkert normalt ikke ville støde på.
En rigtig fed platform der har samlet en masse spændende blogs, kig forbi hos blog-land.dk her.

23. MAR. 2011

Dagens 220311

Så vågner jeg i morges, og ville tage ud og løbe.. Og så har det sgu sneet!!!!???? WTF!!! Og nu pis regner det.. Hvad sker der for vejret, det er jo næsten uhyggeligt så mærkeligt det er!!
Nåh men tog jo ud og spise igår, og havde iført mig min nye top/kjole fra en butik der hedder Shana. Den kostede 9€, og den er rigtig lækkert i kvaliteten 🙂 Bæltet hører til, som lige gør den lidt finere.
Ellers har jeg ballerinaer fra Jimmy Choo for h&m på, og strømpebuks fra h&m.
Så fik vi kinesisk, hvilket var overraskende lækkert. Vi bestilte alt muligt som løbende blev serveret når nogle af de andre ting var spist. Jeg var i hvert fald rigtig mæt da vi tog hjem 🙂
Yesterdays outfit on the way out to Chinese Restaurant. With new top/dress from a butik called Shana. The food was perfekt 🙂

22. MAR. 2011

Afsted igen..

Jeg er på vej afsted igen, så i får lige hele outfit i morgen. Vi skal ud og spise med nogle fra kærestens arbejde. Vidst nok kinesisk, så er spændt om det så smager godt!!

Er du gal en vind der er kommet nu, det er slet ikk godt. Det er nok mit held, nu hvor jeg lige har fortalt hvor skønt vejret er.. Så stopper det! Men men, håber det bare er en hård brise 😉
Prøvede egentligt at vise jer denne Chanel i farven “Aqualumiére Bahamas nr 46”, men vinden ville ikke hvad jeg ville. Så derfor ser i ikke mine læber, og derfor holder jeg læbestiften sådan til kameraet hehe 😉 Jeg fik, da jeg var i Danmark, en masse make up af min veninde, bla en masse læbestifter, gloss og foundation fra YSL, Chanel og Guerlain. Noget hun havde pga sit arbejde, men ikke selv ville få brugt 😀 Dog er nogle ting en “test” eller hvad det er, men fx denne læbestift er fuld str som den man køber i butikkerne. Sååå Thanks Honey!!! 😀
Im going out to eat now, and I´ll be back with a outfit post tomorrow. Plus i love this chanel lipstick nr 46 i got from my friend.

Random Photos

Jeg synes faktisk selv det går ret godt med mine løbetræning, jeg løber 4 dage om ugen og har det så godt bagefter. Så løber så kun 30-40 min indtil videre, man skal jo starte et sted 😉
I dag har jeg været tidligt oppe, og slapper nu af efter løb, morgenmad og bad. Om lidt skal jeg afsted og ordne lidt praktisk, så vil være tilbage lidt senere.
Indtil da får i lidt “stemnings billeder” om man vil, udsigten fra en lille køretur, mine selvplukkede appelsiner og min hund Bobby som lige poser lidt og prøver at se smuk ud haha.. Fortsat god tirsdag!! 🙂
Today im taking care of some practical stuff, so here is some random pictures till then. The last of my dog Bobby who is posing so good he can 😉

21. MAR. 2011

Turkis neglelak

Det skal jo ikke være nogen hemmelighed at jeg er stor fan af chanel, men det er nok især deres smukke farver som jeg synes slår mange andre jeg har set. Og lakken er jo også super god at lægge på, bedre end de fleste. Men efterhånden finder jeg dog også andre mærker som har fine farver, enten virkelig billigt (som fx den pinke jeg bloggede om her) eller bare gode. Som Essie.
Jeg vil så gerne have en af disse lakke, og tror mit valg ligger på chanel. Men har heller ikke prøvet OPI, dog er farven heller ikke helt den jeg vil ha. Hvad er jeres erfaringer?

Essie: Turquoise & Caicis. Chanel: Riva. OPI: Cattitude.

20. MAR. 2011

Dagens i solskin

Det her skønne vejr bliver bare ved og ved 🙂 det kunne ikke være bedre jo!! For få dage siden var det lige inden, at i havde bedre vejr end jeg havde her i Spanien. Koldt, blæst og regn.. De sidste dage har det været oppe på 20 grader, og jeg har haft t-shirt på udenfor til kl 20 igår. Uden at fryse!! 😀
Jeg håber så inderligt det gode vejr holder ved, for de sidste måneder har varmen kun holdt få dage, og så tilbage til det kolde + regn igen. Og jeg ved i er mange (hvis ikke alle) der også ønsker foråret, og derefter sommeren meget snart er på vej, am I right?? Men kan se på mange “dagens” på bloggene at det har været skønt vejr de sidste dage..
Nåh nok om vejret, og shit hvor kan man ævle om det hele tiden ikk haha, men det gør jo meget på humør, hvad man fortager sig osv.. Synes jeg i hvert fald!
Så har jeg endelig besluttet mig hvilken farve jakke jeg vil købe, så mangler bare at køre til h&m og købe den! Jeg mangler meget en “overgangs jakke” for har kun en meget varm, eller små korte tynde. Så nu er den perfekt. Men da det vidst var fars dag igår her i Spanien, så havdealle butikker lukket, idag er det søndag, så ja, imorgen-mandag tror jeg 😀
Rigtig god søndag!!
Outfit: ballerinaer: zara, halskæde: lindex, resten h&m.
ps: sjovt ansigt på sidste, vidste ikke han knipsede en sidste gang 😀

Yesterdays outfit in lovely warm Spain.

19. MAR. 2011

Inspiration editorial from Vogue uk

Jeg er helt vild med den her farverige editorial som hedder “pool party” i april nummeret af Vogue uk. Med modellen Lindsey Wixson og taget af fotograf Alasdair Mclellan.
Så glæder jeg mig til farver og sommer 🙂

Source Vogue uk

18. MAR. 2011

Ny neglelak og solbriller

Jeg købte også denne pink neglelak i en butik der hedder Shana til 2€, og den er overrraskende god i farven og kvalitet. Pænere end den ser ud på billede, og den virker til at holde fint. Sjovt nok gør kameraet at den ser tynd ud og skal have et lage mere, men når jeg kigger på mine negle ser det fint og dækkende ud. Det kunne være jeg skulle købe et par mere i nogle farver jeg ikke bruger så ofte, så er det en billig måde at få lidt nyt og pang farver ind i looket.
Jeg fandt også disse solbriller fra h&m til 6€, som minder meget om Raybans. De er også ret fine. Der var også kommet en masse andre modeller, som er de mere “retro rayban” lignende modeller, men fik ikke lige prøvet nogle på.

17. MAR. 2011

THE OUTFIT: NERD 🙂

Mit outfit fra igår, med mine nye køb på! De blå (nørde)bukser er fra h&m til 10€, måske i har set h&m reklamen i tv med bla Freja Beha? De er super fine, tror jeg skal have dem i en af de andre farver også. Så dette tørklæde til 1€, et fund og elsker farven som bliver super fint her til foråret. Min kæreste synes de er lidt “Steve Urkel” nørde agtige (dog ment sødt), men hvad ved drenge om mode haha. Derfor iført briller, så jeg har mit ultimative fine nørde-sæt på 🙂
Jeg har også bla to nye bluser, men viser dem i et dagens på et tidspunkt.
Man kan se de mørke skyer der gruer lidt over billedet, men heldigvis blev det aldrig til regn. Og nu her torsdag middag, skinder solen og jeg har t-shirt på uden at fryse! Jeg krydser fingre for det bliver ved, og sommeren snart er på vej 🙂 Nu skal jeg ud og gå tur i parken imens det er så skønt, og bagefter hjem og læse. God dag!

Briller: Dolce & Gabbana, ballerinaer: zara, resten h&m.

Tomatsuppe

Jeg har længe ville prøve at lave tomatsuppe igen, for det er sidst flere år siden. Og efter jeg så en billeder hos Guapizimo (se her) så måtte jeg prøve selv med de ting jeg havde i køleskabet. Og den blev rigtig lækkert, og noget jeg bestemt vil gøre oftere!! 😀 Det er jo sundt, nemt, og kæresten var også vild med den.

Svitser Rødløg, porre og hvidløg i lidt smør.

Så revet gulerod og lidt tomat i og simre…

Det færdige resultat med en klat creme fraiche.

Alt hakkes eller rives først.

Kom først lidt smør i en gryde, tilsæt:
1 porre
1 rødløg
2 hvidløg – og simre i ca 7 min
Tilsæt så:
1 stor tomat
3 gulerødder – og simre i ca 8 min
Tilsæt så de sidste 4 store tomater
4 spiseskefulde tomatpuré
750 ml grønsagsbouillon
500 ml mælk
salt, peber, paprika, karry.
Smag til.
Blænd.
Og server med en klat creme fraiche 🙂

16. MAR. 2011

Kan ikke vælge – Rosa v. Grøn

Inden jeg viser mine køb og dagens med nye køb på, så vil jeg lige høre jeres mening.. Jeg kan nemlig ikke vælge mellem de to jakker her. Begge fra h&m med ærmer der både kan være lange og rulles op. Med knapper og lommer, en perfekt forårs jakke. Egentlig havde jeg først tænkt den skulle være grøn, men så tog jeg lige den Rosa med i prøverummet også, og den er altså også virkelig fed. Farven kommer så ikke helt til sin ret på billede, den er meget flottere end det. Men vil jeg blive træt af den? Ihh ved det ikke, jeg stod bare der og først tog den ene på, så den anden, og igen og igen.. Men igen grøn er der bare så mange der har ikk? What to do..

15. MAR. 2011

Set i shopping centret

Jeg var også ude og shoppe lidt, og de har faktisk fået rigtig mange fine ting rundt i de spanske butikker. Normalt finder jeg ikke så meget, men kunne godt have købt lidt mere idag. Men er jo lige kommet hjem fra “ferie” i Danmark, og der røg en del penge så skal lige tage det stille og roligt hehe.. Men så nogle fine ting i butikken Pimkie (billedere nedenfor) og fik købt lidt i nogle andre butikker, men det viser jeg lige i et andet indlæg. Fik også set de t-shirts som Guapizimo har blogget om, dog havde de kun en som vist på billedet. Og den vil jeg nu ikk ha 😉

Fine korte denim shorts til 20€

Læder taske, som dog kan findes billigere i en genbrug 🙂

T-shirten der siger lidt, men blev dog liggende.. Også set her hos Guapizimo som spottede dem i Spanien.

Et læser ønske om at se min strik fra Vero Moda bagfra, den fine krave som gør den ekstra cool 😉

Prøverum med spots i rigtig Hollywood stil, dog ikke så godt når man klæder om.. Arrgghhh haha 😉

Sko, sko og flere sko i Blanco. Fik dog ikke købt nogen i denne omgang..

Nyere indlægÆldre indlægStartside
Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *