Fashion Against Aids

Fashion Against Aids

Fine ting fra H&M Fashion Against Aids, synes de mønstre og print de har brugt er virkelig fedt. Især den leo kjole som min veninde fik mine øjne op for. Og så lige brune stænger og sorte høje sko, YES!!! Håber ikke det hele er udsolgt, skal se efter det i morgen 😀

Beautiful collection from H&M Fashion Against Aids. Love the leodress for summer with very brown legs!! Hope its not all sold out, but I´m gonna look for it tomorrow..

29. MAJ 2010

Melodi grand prix

I aften skal jeg helt sikkert se melodi grand prix, som jeg har gjort siden jeg kan huske. Med god mad, chips og slik. Og det er endnu mere sjov fordi der er lidt konkurrence i det hos os.. Min kæreste er nemlig fra Tyskland og mener selv den tyske sang er SÅ god hehe.. Og jeg er sikker på Danmark kommer langt!! Ikke fordi det er min ynglings sang, men synes den passer godt til grand prix. Go danmark Go danmark!!! 😀
 
Den Tyske:
 
To night i look the eurovision song contest, with some nice food, chips and candy. And there is a little competition here
because my boyfriend is german. So he think Germany is the best and win, and I think of course Denmark..
So well see, what do You think??
 

28. MAJ 2010

Glæder mig, gør du??

Ihhhh hvor jeg glæder mig til at se SATC 2 om et par dage.. Jeg skal så på premiere dagen ind og se Whitney Houston!! Det skal nok blive hyggeligt, og jeg håber virkelig hun tager sig lidt sammen så hun kan give mig lidt gåsehud med alle hendes nr 1 songs!! Men derefter skal jeg nok i næste weekend i bio tror jeg (må jeg!!).. Og elsker bare hendes outfits, så her er lidt at kigge på indtil der.. God weekend alle sammen 😀

I cant wait, only a few days to the premiere here in Denmark 😀 I just love the outfits she is wearing!!

Source

23. MAJ 2010

Topshop Makeup

Som de fleste af jer sikkert ved så har Topshop lavet en makeup linie.. Jeg har ikke selv afprøvet den, og har heller ike rigtig hørt noget om det skulle være god makeup. Men en sjov idé (og især hvis man keder sig lidt) er at man kan gå ind på deres hjemmeside og så uploade et billede af sig selv og afprøve diverse looks, farver osv.. Ved ikke lige hvor kønt det ser ud, men havde da lidt sjov i 20 min her hehe 😀
Topshop Make up

Jeg var inde på modazatorin`s blog og så de skønne/sjove billeder billeder hun havde lavet, så her er mit ekperiment 😉

As you all know, you can now buy makeup by Topshop. And if you go to topshops webside, you can try the different colours and styles to see how it looks on you.. Pretty funny, if you need to kill some time hehe 😉

21. MAJ 2010

100 faste læsere..

Jeg blev simpelthen så glad da jeg så jeg havde fået 100 faste læsere med google friend connect.
Så vil bare sige 1000 tak alle sammen, det ville ikke være det samme uden jer!! 😀
Og tak for alle jeres dejlige kommentarer, og håber delvfølgelig i vil blive ved med at følge mig fremover..
Husk i kan også følge mig med bloglovin:
bloglovin
Ellers har der været lidt stille her på bloggen det sidste stykke tid, og er grundet nogle arbejdsmæssige planer der er røget i vasken. Har rejst lidt frem og tilbage og har derfor ikke haft internet. Men nu er der ved at være styr på det hele, så burde kunne få mere tid til bloggen nu her 😉 Og så har jeg igår nydt vejret så utrolig meget, håber virkelig sommeren holder nu!! Pleaseeeeeee….. 😀
I want to thank you all for following me, and just got so happy and surpriced when i saw i had 100 followers with google!! Thank you al that is following me, it wouldn´t be the same without You all..
I really hope You will stop by in the future also, and remember You can follow me with bloglovin also.. See you, and I`ll be back later with more..

13. MAJ 2010

Chanel resort 2011

Er ret vild med denne resort 2011 kollektion, tror enhver kvindee vil se rigtig sommerlækker ud i enten bikini, de luftige kjoler eller lyse Chanel jeans.. Se evt på style.com for flere billeder fra showet, jeg har valgt mine personlige favoritter ud her, og den sidste sorte aftenkjole er blandt de flotteste, og den rosa bikini 🙂

Chanel Resort 2011Chanel Resort 2011Chanel Resort 2011Chanel Resort 2011Chanel Resort 2011Chanel Resort 2011Chanel Resort 2011Chanel Resort 2011Chanel Resort 2011

Chanel resort 2011, loves this collection and would love to wear the black dress in the last picture or the rosa bikini. You can find more pictures on style.com I just took my favorites out..

8. MAJ 2010

Problemer med The Hills og The City????

Har du også problemer med at se de nye afsnit af the hills og the city??? Ja det har vi vidst alle, her er et link til en anden side hvor du både kan se the hills og the city.. Og brug bare samme link i næste uge, hvor de helt sikkert uploader de nye afsnit.. Nu kan jeg i hvert fald få mit reality fix hehe.. Uden mtv og uden at vente på det kommer engang efter sommeren hos os!!!

Did you also have problems with the new episode of the hills and the city.. Then here is a link where you can watch the new episode!! And just use the same link next week, where they (I´m sure) upload the new episodes again..

Have a nice day 🙂

Link the hills

Link the city

7. MAJ 2010

Sheer toppene online

Jeg skal have en i hver farve, 40 kr det er jo helt vildt.. Og de ser rigtig fine ud!! Jeg fandt dem bare ikke i forgårs da jeg var i h&m, men må kigge efter næste gang.. Ellers bestiller jeg online hvor de nemlig er nu 😀 Se mere her..

6. MAJ 2010

Vintage Chanel

chanel vintage - Classic flap bagchanel vintage - Baby classic bagchanel vintage - Quilted flap bagchanel vintage - Perforated duffle bag

Vintage Chanel tasker hos matches fashion. De har et lille udvalg og her er mine favoritter. Skal jo ikke være nogen hemmelighed at jeg Elsker Chanel. Så jeg må helt sikkert have fingrene i en vintage taske på et tidspunkt, skal dog lige spare lidt sammen først. Men til den tid er der selvfølgelig også ebay.. Men der stoler jeg bare ikke rigtigt på at det er ægte. Der kan man kun købe designer ting MED kvitering for at være sikker.. For kopierne er efterhånden næsten ligeså god kvalitet som de ægte. Så det kan tit være svært at se forskel på når man sidder og kigger på de forskellige billeder.
Udover det har jeg idag hold i ryggen af at samle sofa og kommode igår 🙁 av av av
 
Vintage Chanel bags by matches fashion.com. Its no secret that i Love Chanel, and I need to get me a vintage chanel bag soon. But need to save a little money first..

2. MAJ 2010

Læder vesten!!

Den meget omtalte læder vest er nu kommet endnu mere på udsalg, nemlig til 399,- Og også Sonja Rykiel kollektionen er til halv pris, bla de to viste bluser til 174,50,- Se mere her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *