Ga ga ga ga

Lady Gagagaga

Hvor pinligt er det lige alligevel?? Ja de sko er TÅRNhøje, og er nok derfor ingen andre end gaga går med dem… For ja, man Kan ikke gå med dem. Må nu eller gi hende, da jeg synes (uanset om man bryder sig om hende/musikken) hun er god til at gennemføre hendes lidt crazy stil. Det bare sjovt at følge med i hvad hun nu prøver, falder i..

Derudover er jeg så travlt optaget af arbejde for tiden, så er derfor jeg ikke har blogget meget. Men skal nok tage mig lidt sammen, har også købt lidt nyt tøj jeg skal vise.. Ha en dejlig lørdag!!

Source

11. JUN. 2010

Støvler fra debell

Ja da sommeren altså har besluttet sig at blive helt væk, har jeg nu forelsket mig disse støvler. Det næsten inden man bliver depri af at kigge på fint sommertøj og sandaler!! Men i dem her kan mine fusser holde varmen hehe.. Kan bare ikke finde ud af hvilken en det så skulle være.. Synes de alle er så fine.. Gardenia kilehælstøvle til 1299,- debell.dk

/gfx/varer/451_stor.jpg/gfx/varer/583_stor.jpg/gfx/varer/639_stor.jpg

The summer dont come, so now im looking for boots. These from debell.dk is really cute, and i dont know which one I want.. See more here on debell.dk

Little People..

Ikke særlig mode agtigt, men sjovt er det.. Tjek billederne ud fra Little People.

Synes disse billeder er lidt sjove, og ville derfor bare dele at par med jer..

Se mere på little-people.blogspot.com

5. JUN. 2010

Whitney Houston Koncert

Så var jeg jo til Whitney koncert i forum i torsdags. Og som de fleste nok har læst, fik den ikke de bedste anmeldelser. Jeg er så også til dels enig, da hun bestemt ikke synger særlig godt mere. Men samtidig var der nogle sange som var okay. Hun har haft/har det hårdt, det er helt sikkert!! Og det sagde hun også lidt, at hun nød hvert sekund af at optræde, men hun nu efter 1 år på turné var klar til at tage hjem..

Jeg havde godt set for en måned siden, at folk gik fra hendes koncert i London. Så mine forventninger var ikke så høje.. Det var egentlig mere for at tage ind og se en topstjerne, og skråle med på et par sange. Fik lidt ondt af hende, og blev forarget over nogle i publikum der råbte “hold nu kæft” og buh`ede osv.. Det sgu for tarvelig!! Altså jeg mener bare, man ved jo hvad man går ind til ved at gå til hendes koncert! Eller ikke? Selvfølgelig synger hun ikke som for 15-25 år siden. Og alle ved jo om hendes liv/stoffer osv.. Og hvis man ikke vil vide af det, eller indse hun ikke er “som før”, så skal man da ikke betale 700 kr for at tage ind og buhe af hende?

Jeg er selvfølgelig lidt skuffet over det ikke lød bedre, og hun ikke gav den mere gas, og at hun (garanteret pga astma) ikke kunne få vejret efter en sang, eller holde en tone så længe.. Hvor man selvfølgelig ikke kan undgå at tænke hvorfor jun har lavet denne lange turné. At hun nok har troet hun kunne levere mere end hvad hun kan,
Men alt i alt for det sjovt at se hende, og synge med på sangene med min mor.
Hvad synes i? Nogen der har været til koncerten også?
 

Blogaward

Har forleden modtaget en blogaward af Di Tikte.
Super sødt af hende at sende en award, det varmer bestemt 🙂
Egentlig er jeg ikke meget til disse awards, da de cirkulere rundt, som dengang man fik breve og sms`er som mange skulle sende videre til 7 andre. Og jeg har egentlig aldrig sendt dem videre.. Men synes alligevel det er rigtig sødt, og kan på den måde lige svarer på 7 ting om mig selv i (måske) ikke ved 😉
 
1: Jeg rejser en del rundt med min kæreste i bla andet Norge, Danmark og Tyskland pga hans arbejde.
2: Jeg ejer ca 70 par sko, støvler, stiletter m.m.
3: Har aldrig brudt mig om hunde, men har selv en nu på 50 kilo.
4: Er verdens dårligste taber i spil.
5: Min største drøm/ønske er at ligge og kramme med en tiger.
6: Skal snart være faster 🙂
7: Hader bagtaleri, snobber og andet i den dur.. Piger kan være stygge!!
 
Vil egentlig helst ikke sende den videre?
Men vil i stedet skrive og anbefale de 7 blogge (ud af mange) jeg læser mest for tiden
 
Modezation
glamour 4 clamour
Trés Chic Clique
Charlotte D
The Blonde Salad
Idaoh
Garderobeskabet
 
Endnu end gang tak til Di Tikte 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *