Hey there ….

Hey hey

Lige et kort søndags hej herfra, jeg kommer til at få lidt travlt i dag så kommer bare lige ind med en kort update og lidt dårlig kvali foto.. Det har pisse regnet og stormet de sidste dage her ved Madrid, men er heldigvis ved at klare op nu. Og varmt er det heller ikke mere, heldigvis kører vi om nogle få dage mod Alicante hvor der vel er lidt varmere!!?
Fortsat god søndag 😀

30. OKT. 2010

Lauren Conrad L.A Candy

Har både læst og hørt at denne bog skrevet af Lauren Conrad fra The Hills “L.A Candy”, er en New Your Times-bestseller. Og handler som serien om livet i L.A og alt hvad det indebærer.. Jeg er jo stor fan af serien som mange andre 🙂 så tror når jeg er færdig med mine andre bøger at jeg vil starte på denne.. Den kan købes her (på engelsk) for 75 for paperback udgaven og 140 for normal. Nogle der har læst den?

29. OKT. 2010

Forsinket Dagens (for en uge siden)

Lige et forsinket “dagens” fra ca en uge siden, og det er koldt om aftenen jo.. Ikke så meget summerfeeling over Madrid området, om lidt over en uge går den til Alicante.. Så håber det er varmere der.

Og så lige rigtig serious med mine læse-briller fra dolce & gabbana 😉 støvler: zara, leggins og skjorte: gina tricot, ynglings talje-bælte: h&m, jakke: vero moda.

28. OKT. 2010

De nye Zara-sko

Lige et close-up af mine nye sko, som er af læder og rigtig behagelige 🙂 balarinaer kan man aldrig få nok af.. I hvert fald ikke jeg. Har også et nyt par i sigte, som er sorte med forskellige sten ude på snuden.. Og også fra Zara, dog lidt dyrere- 50 € hvor disse kostede 30 €.

Nyt fra Zara 🙂

Har købt lidt nyt i Zara, ihh hvor jeg dog elsker den butik. Nåh, men et par bukser, shorts, bluse, tørklæde og sko. De to sidste billeder er (måske) mine næste køb. Er vild med skoene, men de ser desværre ret store ud, og da jeg bruger en 39 ved jeg ikke hvordan det ser ud.. Jakken er så cool, men igen ved jeg ikke hvordan den er på. Og kun med 3 kvart ærmer, lidt upraktisk i dansk vinter-vejr. Men må lige prøve dem jo.. Har set nogle andre støvler der minder lidt om dem, men bløde i skindet og sådan lidt bamse-hygge-agtige indeni 🙂 de er også fede og skal Også prøves hehe..

16. OKT. 2010

Marked ved Madrid

Så kom jeg på et af de mange markeder i Madrid, dette var dog mest frugt og mad og et mindre et af dem. Jeg vil rigtig gerne på flere markeder, og gerne med mere tøj osv. Nogle der har været i Madrid og har nogle gode tips til marked, eller andet i det hele taget?? Vil nemlig gerne se så meget som muligt imens jeg er her 🙂 Og jeg skal helt sikkert også i Zara som der er rigtig mange af of course her i spanien!!!

Nye sandaler..

Var på et Marked lidt uden for Madrid. Ikke læder, men de kostede 8 euro så kan man jo ikke lade være.. Det er godt nok lidt koldere her nu, end de første dage. Så bruger dem kun midt på dagen når solen skinder. Øv egentlig, havde håbet på det gode vejr holdt lidt længere 🙁

14. OKT. 2010

Endelig internet!!!

Det tog godt nok lang tid før jeg fik internet, og hold da K… hvor er det dyrt i spanien, og hvad vi ikke har haft af problemer med det den sidste uge… Arrgghhh!!!

Nåh! Men nu virker det, og vi kom godt herned. Vi kørte, og JEG kørte det meste af vejen.. 1800 km fra tyskland, så det synes jeg selv er lidt sejt jo, ik? Men at køre igennem myldre-trafik i Paris og senere i Madrid 😮 det var ikke så sjovt.. Jeg troede jeg havde set mange biler før, men nej, det er ingenting sammenlignet med de to storbyer puh! Men overlevet, og uden skrammer… På bilen hehe..
Men en flot tur, gennem Frankrig med vinmarker, små idylliske byer og senere bjerge og små byer i Spanien. Lidt dårlige billeder fra turen, men måske man får lidt et billede af det… OG!! Tjek lige tiden og temperaturen, omkring grænsen mellem Frankrig og Spanien.. 28 grader!! 🙂
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *