Mere af det samme

Fra d 24..

Bordet og julemaden fra igår nam nam :-)

Mine fine gaver fra igår, og glæder mig til i morgen hvor jeg skal holde jul igen og have flere gaver :-)

The christmas dinner and my gifts from yesterday, until tomorrow where we have christmas again and more gifts.

24. DEC. 2009

Glædelig jul

Nu er hele familien kommet, vi har pyntet juletræet, set juledisney og maden er i ovnen nam nam.. Glædelig jul alle sammen..

Now the whole familiy is here, the tree is finish, and i see christmas disneyshow.. Merry Christmas everybody..

Sko- Jimmy Choo for h&m, strømper og nederdel- h&m, top- vero moda, cardigan- red label.

20. DEC. 2009

Sneet inde!

Jeg er så sneet inde her hos min far, men gør nu ikke noget da jeg skal læse til eksamen til på mandag.. Jeg håber da så de har ryddet lidt til der så jeg kan komme frem.. Men smukt er det! Og især her på landet, håber på hvid jul :-)

Jul og shopping i Køln

Har i dag fra i eftermiddags til nu været i Køln og gå rundt, shoppet og selvfølgelig set diverse julemarkeder. Et som ligger lige ved den berømte domkirke midt i centrum, og to andre.. Alle utrolig hyggelige med alle lyskæderne og duften af jul.. Fik selvfølgelig spist alt muligt, som røg så hurtigt ned at jeg ikke fik billeder af det.. Der var også proppet med mennesker overalt, kan slet ikke sammenlignes med København op til jul. Det her var så meget værre!! Lige et billede af vinduet hos LV, hvor jeg vidst får en lille julegave fra hihi og fik et glas moët champagne mens vi ventede ;-) Og lige et billede af mig foran Bvlgari og et af mig foran vores bil i parkeringshuset, da det var det eneste sted med ordentlig lys. De har jeg min jakke fra Karen Millen på. Ellers fik jeg ikke købt så meget, kom kun lige i Zara og et par andre butikker, og fandt et halstørklæde i h&m, en cardigan, og de sorte sko jeg ønskede mig fra Zara.. Så hyggelig dag :-)

Was today in Köln to shop and look the different christmas marked, one just by the famous church in centrum and to others. Very pretty with all the lights and the smell of christmas. Then i buy a skarf from h&m, a cardigan and the shoes i wanted from Zara. Very nica day..

Mischa Og Alexander

Selvom dette billede er fra foråret, så kan man ikke nægte hvor hot Mischa Barton ser ud med de lyse slidte bukser, de rødelige farver i jakke og tørklæder, men ikke mindst hendes Alexander McQueen sko! Jeg elsker de sko, de gør lige noget ekstra ved hele sættet. Og når man så ser der vidst er tilbud på, så er man næsten på vej til at hente sit dankort.. Selvom der ikke er nogen penge på hov.. Så jeg må vel bare kigge og nyde hvis det overhoved er flere tilbage, og ønske ønske ønske!! Hvis de var noget for dig kan du se og købe dem her

Alexander McQueen Grommet Booties $590.49

kilde

 

Olsen twins

Det er svært at nægte “The twins” fede stil. Og kan kun se mig misundelig på alle de ting de har i klædeskabet, men ikke mindst alt det de får foræret af diverse designere. Men når det er sagt, synes jeg de begge har en fed evne til at forvandle deres look fra pæn til boheme til rå til rocker til elegant.. Alt efter lejlighed og humør.. Her er i hvert fald et par billeder til forskellige events (red carped) hvor jeg synes de især ser skide godt ud!!

 

Paris Fashion Week

Chloé spring 2010

click to previewclick to preview

Stella McCartney spring 2010

click to previewclick to preview

Chanel spring 2010

click to previewclick to preview

Sonia Rykiel spring 2010

click to previewclick to preview

Karl Lagerfeld spring 2010

click to previewclick to preview

Christian Dior spring 2010

click to previewclick to preview

Balmain spring 2010

click to previewclick to preview

Billeder fra Fashionweekdaily.com

 

Balmain fall 09

balmain3.jpg

Balmain Fall 09

Og eeeelsker balmain, og elsker alt der funkler, sten, nitter, palietter osv.. Så deres kollektioner passer lige mig.. Desværre gør mit budget ikke, så jeg må nøjes med at nyde billederne, og se om jeg ikke kan finde noget i balmain stil for lidt færre moneys..

 

Dior gloss

gloss-dior-kiss-colecao

Så har jeg forresten fået denne skønne lip gloss af min søde veninde, Dior Kiss – Farve: Mango Soda.

Normalt er jeg ikke så glad for lip gloss, da det efter min mening klæber for meget. Jeg har stort set altid mit hår løst, og ja, jeg må så hele tiden fjerne mit hår der efter et lille vindpust sidder fast i mine læber.. Ikk særlig sexy, og hurtigt sidder al glossen i mit hår i stedet.. Så har faktisk lidt haft opgivet at købe flere, men denne fra Dior er lækker! Den føles ligesom en læbepomade, og holder rigtig længe.. Og er meget idiotsikker at tage på uden spejl.. Kan varmt anbefales, og især i denne farve (som er den der ligger nr 3 fra ventre) der kun lige fremhæver dine egne læbers farve lidt og meget lækker glitter effekt!! Ca. 170 kr,-

ghd styler


Da jeg i virkeligheden har enormt krøllet hår og stort set altid glatter det.. Ja så slider det også en del på håret! Jeg har et stykke tid ville købe en Ghd Styler, men har ikke lige fundet råd til det. Nu har jeg så fundet 2 forskellige i lilla og pink, og til en vildt god pris.. Mellem ca 65-85 pund, hvilket svarer til under 1000 kr lige meget hvilken, og det kan jeg jo ikke helt kigge forbi..

Nu mit problem så at vælge hvilken….!?

19. DEC. 2009

Louboutins..

Christian Louboutin's teetering black leather sandals - Click Image to Close

Christian Louboutin Mount Street 100 sandals - Click Image to Close
Christian Louboutin Platform Cage Sandal- Black - Click Image to Close
Christian Louboutin Very Prive Peep Toe Slingback black Patented - Click Image to Close
Har du også altid drømt om et par smukke Christian Louboutins? Men har som mig aldrig haft råd? Så kan du nu købe et af de smukke par med mellem 65-72% rabat.. Disse modeller fra € 148- € 168.. Jeg har fundet dem jeg synes er to die for!!! Og må virkelig lede efter penge nu, så jeg kan få et par her og samtidig har råd til noget af kollektionen af Jimmy Choo for H&M.. Hmm.. Der er så meget jeg vil ha´for tiden!!
Se de fantastiske tilbud her

Vundet julekonkurrence

Så er jeg hjemme i Danmark igen, og da jeg kom hjem stod der en pakke og ventede på mig.. Så viser det sig at jeg har vundet julekonkurrencen d. 8 dec på Bazars online julekalender jeg også har postet om Her. Så lidt økologisk badesalt, ansigtsmaske en og håndcreme af Organic sence by Charlotte Rachlin. Skøn dag, skal ta et langt bad senere..:-)

Startside
Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *