The Glimmer Glam

Der er jo så meget udsalg, og jeg har prøvet at køre en stor bue udenom da jeg slet ikke har råd til at opdage alle de fine ting der koster halvdelen af hvad det plejer!! Jeg kunne bla godt bruge nogle nye støvler og pumps, så har forelsket mig i de her 3 fra Zara som alle koster under 400 kr.
Men nu har jeg jo lige købt Iphone så tror mit budget for måneden er brugt, Øv!!
Derfor jeg virkelig må sælge ud af noget af alt mit tøj, så nyt kan flytte ind 😀
Bla har jeg sat mine Dr Martens til salg oppe under salgsbloggen, hvis nogle skulle have interesse!!??

7. JAN. 2012

Moss Copenhagen øreringe

Jeg fik de her fine øreringe til jul, som er købt i Moss Copenhagen. Synes de er ret så seje og lige hvad jeg mangler. Små ørestikker til hverdag. Og så kostede de kun omkring 150 kr 🙂
Udover dem fik jeg nogle duftlys og en andeduns hovedpude, som nok må være den bedste hovedpude i verden 😀 Den er en drøm at ligge på den om natten, eller i ryggen i sofaen. Ahhhhh!
Synes bare ikke lige jeg gider viser et billede af min hovedpude, vel? Hehe
Årets første weekend, nogen der skal noget spændende? Jeg skal i biografen senere 🙂
God weekend!!

6. JAN. 2012

Matchy matchy

Som nogle af jer nok har set på min twitter og facebook side, så har jeg endelig fået købt mig en Iphone og føler mig nu lidt sej som alle jer andre haha 😀 Jeg er altid den der, der har den samme mobil til den bare ikke kan mere. Min nokia jeg havde, har jeg haft i over 5 år!! Så i kan vel godt regne ud hvor cool det er for mig endelig at få en smartphone 😉
De fleste af jer vil nok reagere som et par venner gjorde, nemlig med “velkommen til 2012”!! Haha og ja det må man vist sige. Jeg er bare lidt langsom når det kommer til mobiler!
Men ser det ikke fint ud, hvid macbook og hvid Iphone? Så mangler jeg bare en hvis Ipad hehe!!
Jeg fandt ret hurtigt ud af det hele, men sådan er det jo med apple. Det er bare det fedeste elektroniske man kan få.. Hvad siger i?
Dejlig vejr, overvejer virkelig en løbetur selvom jeg har ondt fra træning i onsdags 🙂

4. JAN. 2012

Glimmer negle

Til nytår ville jeg gerne have en smule diskrete negle, men stadig noget festligt. Så jeg tog min sølv glimmer lak fra Elf på i 2 lag, og ovenpå det en anden glimmer lak som har lidt mere farve i glimmeret. Den er købt i tyskland til 2€. Det var bare et helvede at få af igen, men utrolig fint til fest synes jeg 🙂

3. JAN. 2012

Nytårs outfit

Kjole: Love, Stillet: Zara.
Her er lige billederne af mit outfit fra nytår. Det blev til en kjole jeg var så heldig at vinde hos My Passions fra mærket Love. Den er ret fin synes jeg og passede perfekt til privat festen jeg var til. Det blev godt nok en vild aften, så har måtte bruge et par dage på at komme ovenpå igen! Puha.. Men sjovt var det 🙂
Det er i hvert fald en af de bedste nytårs aftener jeg har haft, privat fester er bare det sjoveste til en aften som nytår! Jeg er bare glad for jeg ikke har lagt hus til, shit hvor må der have set ud dagen efter. Godt nok tog vi piger lige over og ryddede maden væk osv. Men alt det andet fra 25-30 menneskers druk, smøger og nytårs pynt.. Shiiit!
Håber i havde en god aften??
 
My outfit from New Years eve, hope you all had a nice night?

2. JAN. 2012

Resten af dagens

Frakke: h&m, Skjorte, jeans, taske: Zara, Strik: Norr, Støvler: Urban Outfitters.
Godt nytår allesammen, håber i er kommet godt ind i det nye år? Det gjorde jeg og havde en fantastisk skøn aften, fyldt med lidt fest-drama men sådan er det vel altid 🙂
Igår da jeg kom hjem fra min veninde var jeg bare helt smadret, så prøvede bare at få noget mad ned og pleje mine tømmermænd lidt. Og så var det skønt at sove helt igennem i dag!!
Men her er lige resten af outfittet og iført min camel coat jeg ikke rigtig har brugt endnu denne vinter. Det er nok sådan en farve jeg skal være i humør til tror jeg. Men jeg synes den passede perfekt til resten af looket.
Jeg har også et par billeder af mit outfit fra nytår, så dem får i lige i morgen.
Here is the rest of my outfit, wearing my camel coat for the first time this winter. Hope you all had a great new years eve!

1. JAN. 2012

Detaljer

Det her indlæg er forprogrammeret, da jeg ved jeg ligger og sover lige nu!! Men det kunne jo være nogle af jer ikke er kommet så sent i seng og sidder og hygger med at læse blogs? Har i haft en god nytårs aften??
Her er lige et par detalje billeder af min nye taske fra Zara jeg fik i julegave, og eller jeans og skjorte også fra Zara og min dejlige cashmere fra Norr. Resten af outfittet får i lige senere når jeg igen er levende hehe 🙂 faktisk var jeg ret glad for det her look, da jeg synes det er afslappet og cool på samme tid. Jeg skal helt sikkert have flere knappet skjorte-strik looks snart!!
See you later, GODT NYTÅR!!

31. DEC. 2011

HAPPY NEW YEAR

Jeg vil bare endnu en gang ønske jer alle et fantastisk godt nytår!!! Håber i får en dejlig aften, om den så er stille og rolig derhjemme, til fest, ude at rejse eller i byen.. Alle (i blandt mig selv) sætter altid forventninger op til den her aften, om at den skal være sjovere og vildere end alle andre fester der har været! Og det ved vi jo godt at den ikke bliver bare fordi året hedder 2012 kl 24!! Så mit mål med nytår er ikke at forvente noget som helst, men at se det for hvad det er… En rigtig dejlig aften med en masse gode venner, lækker mad og god musik!! 🙂
Tusind tak til jer der følger med på bloggen, det er virkelig dejlig at se i er flere og flere der kommer til og gider læse med her 🙂
Uden jer ville det ikke være nær så sjovt, og uden jer ville bloggen heller ikke kunne være det den er! Jeg håber på i stadig er der i 2012 og at jeg kan byde velkommen til nye læsere 🙂
Hav en rigtig skøn aften! GODT NYTÅR!!!
Knusser fra Ditte.

30. DEC. 2011

Året der gik – 2011

Jeg synes det er meget sjovt lige at se tilbage på hvad der er sket det sidste års tid, så her får i lige et par billeder fra de ting, outfits og steder jeg selv har været og viser mit 2011.
Det er jo det der er smart ved sådan en blog!! Så kan jeg sidde og se alt igennem som en dagbog og reminder på gode og dårlige dage. Mine billeder og året er jo meget præget af Spanien, da jeg stort set har været der hele året indtil slut oktober. Trods den kedelige afslutning på det, så er jeg rigtig glad for at have fået set så meget til et land som Spanien. På godt og ondt, men jeg tror at mine næste mange ferier skal gå til nogle helt andre lande!! Selvom jeg godt kunne tænke mig at se Barcelona og Malaga.. Nåh men nok om Spanien, og til billederne 😉
Nu vi er ved Spanien-snakken, så starter vi lige med et billede taget i Januar i Alicante.
Men jeg var også hjemme i Dk på “besøg” mange gange, og fandt bla mit ynglings burger sted – Halifax! Mums – jeg må derhen meget snart igen 😉
Brugte meget tid på at savne min dejlige nevø, som så fik 1000 knus og kys når jeg så ham. Nu heldigvis mindst en gang om ugen 🙂
Så fik jeg mit Canon spejlrefleks og var ude og teste funktionerne ved Guggenheim i Bilbao.
Selvom jeg nok havde en del varmere sommer end jer her i Dk, og selvfølgelig havde mine ture på stranden!! Så var det overraskende koldt og regnfyldt – men det er vist også normalt for Nordspanien.. Her var en af de skønne dage!!
Tog ofte på marked som blev afholdt i hver by oftest torsdag. Her mine ringe jeg købte til 1€ stk!
Et dagens i et af mine ynglings stykker tøj sommeren over, nemlig mine farverige Zara bukser.
Noget jeg savner MEGET er Zara´s billige priser i Spanien, det er jo nærmest halv pris i forhold til herhjemme. Så det meste af min shopping foregik selvfølgelig der, her røg alle disse fine ting med hjem 🙂
På vej ud for at få lidt drinks i min sølv toå fra Zara.
Så savnede jeg også ofte en rigtig lækker dessert som man kender kager i Dk, så jeg begyndte at lave lagkager selv for at få slukket min kage lyst 😉