Vogue senere i bladkiosken

ELLE + strandtaske

Da jeg var ude og handle igår skulle jeg lige have et blad med hjem, egentlig ville jeg gerne have spansk Vogue med hjem. Men det havde de ikke flere af, så ELLE kom med mig. Desuden passede det perfekt at der var tilhørende strandtaske til faktisk alle blade i denne måned, og denne fra ELLE var også den pæneste. Så er jeg klar til stranden og mangler kun vejret er med mig 🙂
For blad(e) og strandtaske måtte jeg af med 5€, hvilket jo er ingenting! Tror jeg vil kigge efter Vogue senere i bladkiosken.

29. JUN. 2011

Dagens ved stranden

Mit outfit da vi tog en tur til stranden for at sidde lidt, dog var det ikke så varmt som søndag og i løbet af dagen mandag blev det også ret køligt. Så turen ved stranden var kun et par timer, og så måtte jeg simpelthen have noget mere tøj på. Min nederdel er ny og en af de ting jeg købte i h&m på min shoppetur 🙂 Den kostede 8€ og var der også i andre farver, synes den er ret fin.
Top, nederdel, bælte og hat er alt sammen fra h&m, sandaler fra zara.
I dag er her igen vildt koldt, og det har lige regnet lidt. Så ikke meget strand til mig igen i dag. Typisk, men kan se vejret er underligt i hele europa med en hedebølge efterfulgt af regn og kulde. Det kunne være jeg skulle handle og bage den kage i dag så, nu jeg ikke fik det gjort igår 😉

28. JUN. 2011

Maden igår..

Vi tog igår aftes hen til vores Franske bekendte for at spise, og igen var der mad nok til et helt land selvom vi kun var 15 mennesker. Jeg spiser jo så ikke fisk eller skaldyr, men fint så det ud så jeg skulle lige have nogle billeder af al maden 😀
En af tingene som var rigtig lækker var de lynstegte grønne pebere med salt og det der ligner en lasagne som var grønsags gratin, mums! Så det passede mig fint ikke at spise skaldyr, for de andre ting var rigtig lækre.
Jeg har ikke lige et dagens herfra, da vi bare sad med store jakker i kulden! Ja nu er det koldt igen, 36 grader søndag, 23 igår, og 16 grader og regn i dag.. Lorte vejr! Og om aftenen er det en del koldere, men har et outfit billede fra igår inden stranden 🙂 det får i senere..
Så vil jeg også lige sige tak til jer søde læsere som altid kommer med gode og dejlige kommentarer, nogle gange så søde at jeg næsten bliver forlegen 🙂 det er virkelig fedt at komme ind og se hvad i skriver med tips, råd osv. Så tusind tak!!
God dag <3

26. JUN. 2011

På en dag som i dag..

Kunne jeg godt klare en hyggetur på café med nogle af mine ynglings mennesker, min svigerinde og nevø. Er der noget bedre, familie og god kaffe! Som altså ikke er til at finde her i Spanien. Deres kaffe er lidt underlig.. Meget stærk og ikke som på café i Danmark.
Ellers er her meget varmt hernede i dag, er allerede ved at dø af hedeslag nu! Men heldigvis blæser det rigtig meget, så det gør det ikke helt så slemt. Jeg tror jeg vil finde ud af om jeg/vi kan komme på stranden i dag. Det kunne være skønt at komme ud og bade 😀
Når man kigger rundt i blogland er det jo næsten alle der skal afsted til Roskilde, men har set andre steder hvor nogle har spurgt jer, og i er et par stykker der ikke skal 😉
Håber vejret er godt derhjemme, for studenterne, jer på Roskilde, og alle i andre der bare skal slappe af på strand/have/hjemme 🙂

24. JUN. 2011

Canon kamera taske

Jeg sad og kiggede lidt på ebay for at finde en taske til mit kamera. Jeg kan nemlig mærke jeg bliver alt for nervøs at der sker noget med det når jeg går rundt med det over skulderen eller i en taske. Jeg synes faktisk de her er ret fine, fordi det nemlig ikke ligner en kamera taske særlig meget. Og det ser ud til det vil lægge godt i tasken, men tykke sider til at beskytte.
Hvad siger i? Tror jeg vil vælge den i sort, selvom den lyse også er pæn. Men det sorte vil bare gå til alt og det vil jeg nok ikke blive træt af. 30 dollars indtil videre.. Hmm og knap 3 dage tilbage i auktionen, hvorfor ikke bare en buy now knap på den!

23. JUN. 2011

Farver i gråvejr

 
Som man kan se på vejret så er det ikke ligefrem lækkert og varmt, så måtte tage en skjorte ud over min kjole. Kjolen er egentlig et par år gammel, men fungere jo stadig fint og især nu hvor farver virkelig er inde igen. Den er fra h&m og jeg har den også i mørke grå.
 
Jeg ser lidt træt ud på de her billeder, nok fordi jeg ikke har så meget sminke på og ingen sol..
 
Glædelige Sankt hans, håber i får en hyggelig dag med grill og bål! Kunne jeg godt lige klare i dag, lidt hygge med familien. Hvor skal i se bål henne?
 

22. JUN. 2011

On The Beach

Tog igår et smut forbi Santander (by i Nordspanien) for at kigge lidt på stranden/strandene. Og selvom kl var 18 var der stadig ret varmt og mennesker der solede sig. Vi stoppede ved denne lille klippestrand, og hvor er det lækkert at sidde der og kigge ud over vandet og sole lidt så længe solen var oppe. Vi besluttede egentlig at tage en rigtig strandtur i dag, hvor vi ville tage tidligt derhen og ligge hele dagen. Ja, og hvad vågner vi til? Regn og ret kølige grader 🙁
Øv, så strandturen er aflyst, og kan se de næste dage er vejret ikke meget bedre, og temperaturen falder fra 30 grader til 19? Dumme skiftende vejr.. Og i har vidst det samme ikk?

21. JUN. 2011

Versace for H&M;

Så er nyheden ude, og det næste samarbejde mellem h&m og en designer bliver med Versace.
Kollektionen skulle komme ud d 17 november 2011, og som altid kun i udvalgte butikker. En kollektion med glitter og rock´n´roll 😉 Lige mig, og som jeg kan ane i videoen og der nogle virkelig fine ting i mellem. Kjoler med leo print og glimmer, læderjakker med nitter m.m.
Hvad synes i om samarbejdet? Jeg håber det bliver så fedt som det ser ud til, for jeg har det med at blive skuffet. Og indtil videre har jeg kun købt nitte ballerinaer fra Jimmy Choo for h&m. Ikke at jeg ikke kunne have fundet noget i de forskellige kollektioner, men ofte har det bare været for dyrt til hvor fedt jeg synes det var. Hvilken var jeres ynglings indtil videre?

20. JUN. 2011

Tip til fodpleje

Et tip nogle af jer måske kan bruge til noget? Jeg købte denne multi-fodfil 4-i-1 i tiger butikken til kun 10 kr. Og den er faktisk overraskende god. Metal siden er til de værste steder, almindelig “sandpapirs” fil som altid er god, og denne sten fil som jeg ellers mest brugte før hvor jeg havde en sten med hjem fra Tyrkiet sidste år. Jeg ved ikke lige hvad man skal bruge børsten til?
Jeg er så dårlig til at ordne fødder, men når sommeren nærmer sig så skal jeg bare tage mig sammen. Der er ikke noget værre end uplejede fødder, gammel neglelak og hård hud. Så hver gang jeg har været i bad, tager jeg lige en lille hurtigt tur med hver side og mine fødder holder sig faktisk pæne hele tiden. Bortset fra lakken den skal jo fjernes og lægges på på ny ofte 🙂
Til de dage hvor der bare skal lidt mere hjælp til, har jeg et andet tip som jeg har fra min svigermor. Først da hun sagde det tænkte jeg no way. En nat uden søvn!! Men sådan blev det ikke, og resultatet er fantastisk.
Du tager simpelthen og smører dine fødder ind i en fed fodcreme eller anden fed creme. Og det skal være et hvidt tykt lag, så meget at det ikke suger ind når du smører det på. Derefter vikler du plastisk film rundt om foden, men bare lige så det dækker foden og cremen. Derefter sokker på, og så i seng og sove. Morgenen efter har du virkelig bløde fødder, uden det store arbejde 🙂
Dog skal jeg lige sige, at når dine fødder er smurt ind kan du ikke rigtig gå nogle steder, for det er virkelig glat og man vælter rundt. Så evt tage en våd vaskeklud med “i seng” så du lige kan tørrer det værste af inden du sover.

19. JUN. 2011

I prøverummet h&m; del 2

Jeg fik prøvet en del i h&m, men de shorts jeg egentligt ledte efter havde de åbenbart ikke 🙁
Men en masse andet billigt og fint, dog blev nogle af tingene i butikken i denne omgang. Jeg vidste jo her at jeg manglede at gå i zara, og der ville jeg bare hellere lægge mine penge 😉
De her fjer øreringe er altså ret fede synes jeg. Man kan også få dem med nude/orange farver og dem vil jeg nok hellere have. De havde dem bare ikke i den h&m så de grå blev hængende.
De her shorts er fra divided, og rigtig lækre i materialet. Men som man kan se er de ret så korte, og jeg mangler shorts der lige er en smule længere. De dækker jo dårligt numsen 😉
Denne top er også fra divided og den kom med hjem. Som jeg også havde på her til fødselsdag. Den er lidt længere bagpå end foran hvilket jeg rigtig godt kan lide.
De her shorts prøvede jeg også i nogle andre farver her i lufthavnen, og ville gerne have købt dem. Men glemte dem af en eller anden grund i prøverummet. Dumt!
Sidst denne trøje fra mandeafdelingen, som bare sidder pænere end dem fra pige afdelingen. I str s men stadig med ok plads. Vil jeg bruge som jakke når jeg er mere afslappet klædt.
Derudover kom der også en nederdel med hjem jeg ikke fik taget et billede af. I støvet rosa til 8€.

18. JUN. 2011

Til fødselsdags fest

Vi var i tirsdags til fødselsdags fest hos nogle bekendte, i telt med champagne i vanvittige mængder, forrestter og hummer til middag. Jeg spiser så ikke hummer, så hovedretten var ikke så spændende for mig! Men heldigvis havde jeg spist mig mæt i tapas, brød, ost og nødder 🙂
Omgivelserne var lidt tacky dekoration, men de havde godt nok gjort sig meget umage med mad osv. Dem der stod for festen er også Franskmænd, så der havde maden en helt anden kaliber en den spanske. Alene kagerne var intet andet end fantastisk!
Jeg har her 2 nye køb på, min top som er fra h&m divided. Og min jakke jeg har ønsket mig i et par måneder efter at have set en anden blogger med den på! Den er fra zara og vil garanteret blive brugt flittigt her i sommer månederne. Resten af mine køb skal nok komme i et dagens snarest 🙂

17. JUN. 2011

Vinderen af Mirabling.dk konkurrencen er…..

Konkurrencen sluttede jo i dag kl 12.00.
Så vil først sige tusind tak til alle jer der har deltaget, jeg er så glad for i tager godt imod det. Det gør det hele meget sjovere at arrangere de her konkurrencer!
Jeg har nu trukket 2 vindere med random generator, og det blev kommentar nr 25 og 5.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stort Tillykke til Guapizimo og Sofie. I har begge fået en mail 🙂
Håber i bliver super glade for jeres nye covers, det der giver lidt “bling” til jeres iphone!
Og tusind tak til Mirabling.dk som har sponsoreret konkurrencen 🙂 det er jo skønt at gøre mine læsere glade, så der kommer forhåbentligt snart en ny konkurrence til jer!

16. JUN. 2011

Lækkerier i prøverummet

Tja kan i gætte hvad der kom med hjem? Én af tingene har jeg nærmest ledt efter i et par år, for den skulle være helt rigtig og ikke for dyr. De har så mange flotte ting i Zara at jeg kunne købe det hele, og der er så mange penge at spare på faktisk det meste. En af de ting jeg kom hjem med kostede 50€ altså knap 400 kr ikk? Og i DK koster den 579 kr! Vildt at der er sådan en forskel, men selvfølgelig godt for mig så længe jeg er her 😀
Jeg er blevet syg, og har bare ondt over det hele og sovet hele dagen. Så derfor det korte og sene indlæg. Jeg vil smutte tilbage til afslapningen med film.

15. JUN. 2011

Dagens 140611

Vi tog igår ud for at shoppe lidt, og det er lidt tid siden jeg har købt så meget. Men jeg manglede virkelig også nogle ting, og 2 fund var noget jeg har ledt efter i meget lang tid. Den ene faktisk i flere år!! Men mere om det i et andet indlæg, så skal jeg nok vise de fine ting 🙂
Billederne her er fra parkeringshuset på vej hjem fra shopping, og pisse travlt da vi skulle videre til en fødselsdagsfest. Så tid var der ikke meget af til at finde et godt spot til mit dagens, men sådan er det jo. Jeg har en ny kjole på fra h&m til 80 kr, som jeg også købte i orange/leo print som jeg har på her. De er altså ret fine synes jeg, helt tynde og dejlige i materialet. Godt nok ret gennemsigtige, så jeg har korte shorts på under, eller en lang “underkjole” tank top.
Ring fra h&m og sandaler fra cubus.
Jeg er så træt efter indkøb i Frankrig, shopping igår og fest om aftenen. Så tror jeg vil slappe af nu på sofaen, og se en af de billige film jeg fandt med engelsk tale 🙂

13. JUN. 2011

Topshop festival favoritterEr der nogen af jer der skal til festival? Roskilde eller andet?
Jeg har aldrig været på festival, selvom det ser fedt ud og sikkert er skide sjovt at høre god musik og drikke i en uge 😉 Jeg er nok bare mere til solferie, bade, hotel værelser med coctails og dejlig mad 😀 men kunne godt tænke mig en én-dags billet til roskilde næste år, kan man ikke stadig få det? Og så bare komme og gå rundt og høre musik hele dagen, men så hjem igen i min seng. Jeg elsker Topshop, og har lavet flere “collager” med tøj cravings derfra. Her er lidt festival feeling, og til os der ikke skal på festival så bare til de varme dage – dog uden Hunters 😉
Husker i at deltage i konkurrencen? Se mere her.

11. JUN. 2011

Dagens på parkeringspladsen

Det er ikke de mest flotte baggrunde jeg nogen gange finder, I know! Men tit glemmer jeg/vi det, og så bliver det taget når vi står på parkeringspladsen. Jeg kan mærke min dags rutine er ved at ændre sig til den Spanske, med at vågne sent og gå ret sent i seng. Godt nok er her ikke særlig varmt endnu, det kommer så lidt her og der og så igen forstyrret af regnbyer. Men når det bliver så varmt hernede, så laver jeg nok ikke så meget andet end at være på stranden og slappe af i klimaen indendørs. Så der er det først om aftenen jeg slapper ordentligt af, går ud og spiser og kan ånde igen! For omkring 35-40 grader bliver det vidst snildt. Men nu må vi se, jeg venter jo stadig på “sommeren” så mon ikke snart den kommer nu vi er i juni måned? Hallo jeg er jo i Spanien, hvad sker der lige? 😉
Jeans, bælte, top: h&m, ballerinaer: zara, cardigan: Saint Tropez.
Det er virkelig fedt at se i er så mange der deltager i konkurrencen, og til jer der ikke har tilmeldt jer endnu så kig i indlægget nedenunder det tager kun et øjeblik 🙂

10. JUN. 2011

Konkurrence – Mirabling.dk

Så er det tid til endnu en lille konkurrence her på bloggen. Denne gang er det til dem der har en iphone og kan bruge et nyt flot cover til den. Mirabling.dk som sponsorere 1 cover til 2 vindere, har virkelig meget at vælge imellem så der er helt sikkert noget til alles smag. Om du vil have en bestemt farve, med glimmer, mønster, slangeprint, læder – you name it!
Alt du skal gøre for at vinde (enten til dig selv, ellers hvis du ikke har en iphone så evt som gave til en der har) er at gå ind her på Mirabling.dk og vælge dét cover ud som du kunne tænke dig at vinde (fra 129 – 259 kr), kopierer linket til dette cover og sætte det ind nedenunder i kommentar feltet. Husk at tjekke at coveret passer til den iphone model du har (iphone 3 eller 4) før du kopierer linket.
Derudover skal du huske lige at udfylde med navn og email i felterne over kommentaren så jeg kan kontakte dig, og det er kun mig der kan se din mail 🙂
Konkurrencen slutter på fredag d 17 juni kl 12.00. Derefter vil jeg trække 2 vindere som hver især får tilsendt det cover de har ønsket sig fra Mirabling.dk.
Du kan også opnå fedterøvs points (som nogle andre blogger damer kalder det 😉 ved at følge mig på facebook og bloglovin! Så bliver jeg så glad 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *